• Calea Floreasca nr. 114-116
  • Luni-Vineri: 10am to 6pm
  • +4 0742148305

Analiza corporala cu InBody

Ce este compoziția corpului?

Compoziția corporală este utilizată pentru a descrie procentele de grăsime, os, apă și mușchi din corpurile umane. Două persoane de același sex și greutatea corporală pot arăta complet diferite între ele, deoarece au compoziție corporală diferită.
Compoziția și creșterea corpului sunt componente cheie ale sănătății atât la indivizi, cât și la populații. Epidemia continuă de obezitate la copii și adulți a evidențiat importanța înțelegerii nivelului de grăsime corporală pentru sănătatea pe termen scurt și pe termen lung. Cu toate acestea, alte componente ale compoziției corpului influențează și rezultatele asupra sănătății, iar măsurarea acesteia este adesea valoroasă în practica clinică.

Programare


Avntajele unei analize de masa corporala cu un aparat profesional

De ce o analiza corporala completa cu un echipament de ultima generatie si care sunt avantajele,

  • Un test dureaza 60 de secunde
  • Fara estimari, doar masuratori exacte
  • Performanta la nivel medical profesional

Mod de functionare si rezultatele oferite

Fiecare test InBody va tipări o foaie de rezultate a paginii complete cu detalii despre valorile musculare, grăsime, apă, distributia masei musculare a grasimilor precum si informatii despre grasimea viscerala ale utilizatorului.

InBody 570 vă oferă valori de masă și de grăsime slabe în fiecare segment de corp pentru a vă oferi o evaluare corectă a compoziției corpului.

Analiza segmentară a grăsimii și a masei slabe
Identificați câte kilograme de masă slabă sunt în fiecare segment de corp. Acest lucru poate fi utilizat pentru a determina modul în care dietele și exercițiile specifice afectează compoziția corpului.

Identificarea accidentelor
Identificare și urmărire inflamații, umflarea și chiar leziunile articulare cu analiza ECW / TBW. Monitorizarea acestor modificări în timp în graficul Istoric al compozițiilor corporale.

Exemplu foaie de analiza

Metodele clasice de masurare prin Indicele de Masa Corporala sunt depasite

Ce conteaza este procentul de grăsime corporală si nu Indicele de Masa Corporala

Indicele de masă corporală (IMC) este o metodă obișnuită folosită pentru a evalua starea de sănătate a unui individ prin compararea cantității de greutate pe care o poartă cu înălțimea individului. În sensul său de bază, IMC poate fi util pentru identificarea celor care prezintă un risc crescut pentru sănătate ca urmare a acumulării de grăsime în exces.

Focusul trebuie sa fie asupra procentului de grăsime corporală

Focusul trebuie sa fie asupra procentului de grăsime corporală pe care îl aveți la greutate. La InBody, numim acest PBF (procent de grăsime corporală).
Nu există un consens în legătură cu care este cel mai bun nivel de grăsime corporală pentru sănătate (cantitatea de depozitare a grăsimilor care maximizează sănătatea prin minimizarea riscului pentru condiții / condiții adverse de sănătate) este pentru populația generală.
Gama normală de grăsime corporală furnizată de InBody este stabilită la 10-20% pentru femei (15% ca ideal) și 18-28% pentru barbati (23% ca ideal).