• Calea Floreasca nr. 114-116
  • Luni-Vineri: 10am to 6pm
  • +4 0742148305

Nutritie personalizata

Program de nutritie personalizat

Programul nostru nutritional cuprinde cateva etape importante adaptate procesului de slabire si mentenanta si se adapteaza fiecarui pacient in parte, in functie de ceea ce isi doreste si cat isi propune sa slabeasca , bineinteles sfatuit si ghidat de specialist.

Etapa 1: Consultatia initiala

Aceasta prima consultatie are ca scop principal evaluarea cat mai corecta a pacientului si stabilirea unei diete cat mai potrivite in functie de toate informatiile culese cat si realizarea strategiei nutritionale pe termen lung.

Consultatia initiala , de evaluare ( discutie pe baza anamnezei obtinute prin completarea chestionarului specific ; determinararea masuratorilor pentru stabilirea indicilor somatometrici ; analiza compozitiei corporale cu echipament profesional specializat.

  • The InBody 570 Tracker
  • Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Se recomanda efectuarea unui set de analize medicale ( pachetul de baza) sau pachetul extins ( daca este necesar)  pentru a avea toate datele de sanatate complete inainte de alcatuirea meniului personalizat.

Etapa 2: Monitorizarea

Prima consultatie de monitorizare la interval de doua saptamani dupa primirea dosarului cu meniul personalizat si toate recomandarile, in care observam si discutam in detaliu despre modificarile aparute, starea de sanatate si daca este necesar perfectionam /ajustam meniul in functie de ce constatam.

Se urmareste mentinerea gradului de motivatie si ritmul de scadere in greutate.

Etapa 3: Mentinerea

Mentinere – dupa rezultatul asteptat , invatam cum sa-l mentinem si cum sa procedam in situatii dificile ( concedii, sarbatori, zile de nastere, etc) .Programul de slabit( ca si perioada) se adapteaza fiecarui pacient in parte, in functie de ceea ce isi doreste si cat isi propune sa slabeasca , bineinteles sfatuit si ghidat de specialist.

Inscrie-te acum pt o analiza corporala completa cu InBody sau incepe programul de slabire.

Completeaza campurile de mai jos si noi te vom contacta imediat pentru o programare